OpvoedParty

De OpvoedParty is een bijeenkomst waar u in klein gezelschap, onder deskundige leiding, in gesprek gaat met andere opvoeders over alledaagse opvoedingsvragen. De OpvoedParty is bedoeld voor iedere opvoeder die zin heeft in een leuk en leerzaam gesprek over opvoeden, zijn of haar kennis wil delen, een steuntje in de rug nodig heeft, op zoek is naar tips en adviezen of knagende vragen heeft voor andere opvoeders.

De uitgangspunten van de bijeenkomst zijn dat iedere opvoeder expert is over zijn eigen kind, de beste intenties heeft en kennis in huis heeft, welke inspirerend en verfrissend is voor andere opvoeders. Goed of fout is bij deze bijeenkomst niet aan de orde en er is respect voor ieders eigen wijze. Een verschil van mening wordt gezien als een kans om van elkaar te leren. Aan het eind van de bijeenkomst heeft u voldoende praktische tips en adviezen verzameld waar u thuis direct mee aan de slag kan!

Opvoedparty-spelDe avond staat in het teken van één of meerdere opvoedingsthema’s:

 • Grensoverschrijdend gedrag
 • Zelfbeeld en zelfvertrouwen
 • Communiceren met kinderen

Deze thema’s zijn alomvattend voor het gros van alledaagse opvoedingsvragen waar ieder zo nu en dan mee te maken heeft.

Gratis OpvoedParty bij jou aan de keukentafel?

Je kunt zelf eenvoudig gratis meedoen als je de OpvoedParty bij jou thuis organiseert! Samen & Zelf komt dan bij je langs om de OpvoedParty te begeleiden.

De voordelen op een rijtje:

 • Je mag zelf GRATIS meedoen
 • Je bent in jouw eigen vertrouwde omgeving en hoeft de deur niet uit
 • Je hoeft geen oppas te regelen
 • Je mag zelf het thema van de bijeenkomst bepalen
 • Je mag zelf het tijdstip van de bijeenkomst bepalen

Je onderneemt 3 stappen:

 1. Je nodigt minimaal 6 (betalende) vrienden, vriendinnen, kennissen, familieleden of buren uit voor jouw OpvoedParty. Samen & Zelf kan je desgewenst helpen met werven en informatie verspreiden, bijvoorbeeld in de kinderopvang of school van jouw kind.
 2. Je neemt contact op met Samen & Zelf om datum, locatie, tijdstip en thema vast te leggen. Je kunt alle vragen stellen die je nog hebt voor de organisatie.
 3. Op de afgesproken datum komt Samen & Zelf bij jou thuis. Je hoeft alleen voor koffie/thee (en iets lekkers?), een tafel en genoeg stoelen te zorgen. Samen & Zelf doet de rest.

Ben jij de volgende gastheer of –vrouw die een OpvoedParty geeft?

Meld je dan vandaag nog aan via info@eigenwijzebegeleiding.nl.