Family Factory!

Family Factory

 

Het is zo ver, de samenwerking met de Family Factory is een feit!

Binnen de Family Factory ben ik één van de trainers die workshops verzorgd, voor onder andere groepen ouders, scholen, organisaties gericht op opvoeding. Voor meer informatie over de Family Factory verwijs ik u door naar de webpagina van de Family Factory.

Bekendheid binnen Buurtteam Zuilen

Samen & Zelf, EigenWijze begeleiding heeft een bijdrage geleverd aan het vergroten van bekendheid rondom psychomotorische therapie binnen het buurtteam Zuilen, Utrecht!

Het delen van de kennis over deze non-verbale therapievorm, waarbij DOEN en ERVAREN centraal staan, vergroot de verscheidenheid aan mogelijkheden voor de verwijzing naar hulpverlening vanuit het buurtteam. Dit komt de hulpvrager ten goede.

De Kleurenweegschaal!

Voor het PMT traject gericht op lichaamsbeleving kunnen we vanaf heden gebruik maken van de KLEURENWEEGSCHAAL!
Elke kleur die tevoorschijn kan komen wanneer de weegschaal gebruikt wordt, staat voor een unieke positieve uitspraak, ter inspiratie voor de komende week. Denk jij dat je dit goed kunt gebruiken en ben je nieuwsgierig geworden naar deze werkwijze?
Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen of een kennismakingsgesprek een volgende stap kan zijn!

De kleurenweegschaal

De kleurenweegschaal

NIEUWE DATUM VOOR DE OPVOEDPARTY!

Op 26 mei 2015 vindt de volgende Opvoedparty plaats! Maak jij gebruik van deze kans om met andere opvoeders in gesprek te gaan over actuele thema’s en vragen?

Het thema zal Communiceren met Kinderen zijn, waarbij we ons richten op kinderen tussen de 0 en de 6 jaar. De thema’s Regels & Grenzen en Zelfbeeld & Zelfvertrouwen kunnen tijdens de avond tevens onderwerp van gesprek zijn.

Dit artikel geeft mooie aanknopingspunten ter gespreksstof van de avond. Herkenbaar.. of niet?

Stel jij jouw huiskamer ter beschikking? Als gastvrouw of -heer mag je kosteloos deelnemen aan de Opvoedparty!

Iedereen is welkom! Wanneer je een vriend/ vriendin/ buurman etc. mee neemt naar de Opvoedparty, neem je zelf deel tegen een gereduceerd tarief.

  • Wanneer?                        Dinsdag 26 mei van 19.30 uur tot 22.00 uur
  • Waar?                               Onbekend. Word jij de nieuwe gastvrouw of -heer?
  • Kosten?                            € 8,= per persoon inclusief koffie, thee en iets lekkers
  • Voor wie?                         Ouders met kinderen tussen de 0 – 6 jaar
  • Thema?                             Communiceren met Kinderen
  • Aanmelden:                    Via 06 – 111 45 772 of info@eigenwijzebegeleiding.nl (Rosalie Keet)

COACH BIJ ISA POWER!

Vanaf heden ben ik coach van het ISA Power team. Samen met de andere coaches zet ik mij in voor mensen die worstelen met hun eetstoornis en ervoor kiezen weer met beide benen in het leven te willen staan. Op zoek naar vrijheid, levensvreugde en zelf- compassie.

DE OPVOEDPARTY WEER EEN SUCCES!

De Opvoedparty op 31-03-2015 was wederom een positieve en inspirerende avond. Het is waardevol om te zien dat ouders zich actief inzetten, met elkaar meedenken en begrip tonen. Bewondering naar elkaar en overeenkomstige gedachten/ handelen hebben het zelfvertrouwen een boost gegeven! Op naar de volgende Opvoedparty, bent u erbij?

Interesse in een Opvoedparty bij u thuis? Meld u aan en als blijk van waardering ontvangt u als gastvrouw/ gastheer deelname voor één persoon gratis.